Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellemiségek csatája

 Szellemiségek összecsapása

Az öcsém kikapta a nehezét. A negatív szellemiségek rettegésben tartották . Éjszakáit rémálmok uralták, nappalait pedig agresszív cselekedetei tarkították.

Mindig ugyanaz a rémálom ..3-4 éves korától. Sírva szaladt, kiáltott segítségért , azt kiabálva ,hogy NE ÖLJETEK MEG!  A szeme üveges volt látszott ,hogy még mindig álmodik . Reszketett ,remegett izzadságban úszott és alig lehetett megfogni ,mert minden közeledést támadásnak vélt , ezért foggal-körömmel védekezett. Hideg vízzel térítette apum magához . Ébredése után is rémült volt szemében félelem tükröződött . Nagyon kifáradt  , nyugtatás után szinte azonnal visszaaludt. Másnap semmire sem emlékezett. A rémálmát sem tudta elmondani. .. vagy nem akart rá emlékezni ...Hosszú éveken keresztül szinte mindennaposak voltak ezek a félelmetes éjszakák . Idővel csökkentek a rémálmok és a lefolyása is más lett.  Mindössze másfél évvel vagyok idősebb ,de olykor én ébresztettem fel a rémbirodalomból. Apum erős volt Ő megtudta fogni úgy ,hogy ne sérüljenek meg közben. Én fizikailag gyengébb voltam nála így aztán máshogy próbáltam megoldani. Hideg vízben láttam a megoldást, mivel nem tudtam a csaphoz vinni  őt ,a vizet vittem az öcsémhez. Két pohár víz ,egyik az én kezemben ,a másikat belenyomtam az ő kezébe. A szemébe néztem és inni kezdtem, szerencsémre ő is ezt tette! Nagyon könnyen ki lehetett billenteni a lelki egyensúlyából. Elég volt egy kis beszólás  máris dühöngött. Nekitámadt mindenkinek rugdosott ,verekedett ,kiabált, tört és zúzott mindent. Ilyenkor hihetetlen ereje volt! A család tehetetlen volt,nem volt megfelelő eszköz és mód megfékezni kirohanásait. Viselkedése miatt gondok voltak az iskolában is. Amúgy egy eszes jó kedélyű gyerek volt. Könnyen szerzett barátokat és ellenségeket is. A barátaihoz nagyon hűséges volt ,kitartott mellettük jóban-rosszban és ez viszont is így volt. Lehetett szeretni őt!. A veszély mindig ott lebegett körülötte, gyakran szenvedett el baleseteket vagy verték véresre őt. Olyan volt mint egy időzített bomba . Védetlenség miatt a negatív szellemiségek játékszere volt. Erőszak árnyékolta be életét, hol ő sérült ,hol általa sérültek meg emberek.

Testvéri viszonyunk jó volt. Sokan néztek minket ikerpárnak egymáshoz való kötödésünk miatt. Mindenben számíthattunk egymásra... . Mindig mindent tudtunk a másikról , nem voltak titkaink egymás előtt .Voltak vitáink, veszekedtünk egymással, sokszor szaladtam kirohanása elől! Szóval egy átlagos testvéri viszony....

Szellemiségek csaptak össze felettünk....

Az öcsém rákapott a késre . Amennyire tudom, ezt valamiért csak számomra tartogatta. -mármint a kést-  Az egész különös volt ,több olyan mozzanat volt benne ,mely kicsit természet ellenessé tette az egészet. Gondolok itt arra ,hogy nem előzte meg vita, veszekedés szinte ok nélkül kést ragadott és azt hajtogatta -ÉN MOST TÉGED MEGÖLLEK!!! -miközben ezt mondta a kést táncoltatva nyomta felém. A másik különös dolog az volt ,hogy a mindig nyüzsgő házban ,ahol mindig nagy volt a pörgés , csend honolt ,sehol senki! Amikor így kést ragadott az öcsém jobbnak láttam ,ha elfutok . Ilyenkor vártam tíz percet a fűzfánk alatt ,majd visszatértem a házba. Mintha mi sem történt volna !! Teljesen nyugodt volt az öcsém és egy szó sem esett a késről. Egyre gyakoribbak lettek ezek a késes akciók. Miközben ücsörögtem a fűzfa alatt elgondolkodtam az egészen. -Tudja mit csinál? Tényleg megtenné , megölne ,ha lehetősége lenne rá? Ilyenkor hol vannak a többiek? Mit csinál a késsel ,amikor én kijövők?Eljátszadoztam a gondolattal, hogy legközelebb nem futok el . Tudni akartam mi történik, ha megállok előtte... Elhatároztam ,hogy véget vetek ennek a késes dolognak. Úgy gondoltam ,hogyha a kés előkerül oly mindegy ki kezében van ,bármelyikünk megsérülhet  tehát jobb ,ha nem kerülök vele harcba a kés megszerzéséért ! Nem akartam ,hogy az öcsém megsérüljön....persze én sem akartam "vérezni" .Eljött az idő ,amikor az öcsém rutinosan rántott kést . Megálltam előtte . Lesz ,ami lesz.-gondoltam. Bár a második gondolatom már az volt ,hogy FUTÁS! De a lábam nem mozdult ,úgy álltam ott ,mint a cövek ! Teljesen megmerevedtem . Álltam és néztem a kést ,ahogy táncol előttem. Teljes nyugalom lett urrá rajtam ,semmi félelem ,semmi gondolat! Hallottam öcsém hangját ,ahogy fenyegetőzik egyre erőteljesebben ,hangosabban mondogatta ugyanazt -Én most téged megöllek!!!  Aztán egy idegennek tünő hang csapta meg a fülem, ekkor néztem az öcsémre! FÉLT !! Szemeiben halálfélelmet láttam, mely mögött hatalmas veszély állt! Ő VOLT VESZÉLYBEN ÉS NEM ÉN! Fogalmam sem volt mi az amitől ennyire retteg ,hogy tőlem védelmezi magát. vagy csak attól félt -nem is ő- aki mellettem állt ,akinek a hatalmát látta teljes dicsőségben!

 Elöntött a szeretet ,annyira szerettem abban a pillanatban, örömet okozott a látványa is. BOLDOG voltam...!.Mintha először láttam volna őt  és annyira gyönyörű volt!  ,Éreztem amint cikázik bennem valami,csiklandozott. Egész testemben kacagás tört ki ,valojában hangot ki nem adtam, de éreztem,hogy még az orrom is nevet! Aztán ez a kacaj kiáradt az ujaimból, ott hagyta el a testem... Csodálatos élmény volt ! Már tudom ,hogy az Úr  Szelleme átjárt  !  Az öcsém eközben tombolt, teljesen leizzadt még a haja is verejtékben úszott  szenvedett ....Láttam,ahogy újra és újra felém lendül ,ahogy hátrál ....Folyamatosan hangokat adott ki ....Hirtelen keserves sírás tört ki belőle ! Olyan érzés volt ez nekem ,mntha valai a mellkasomba szúrt volna..Éles fájdaom..Az öcsém elment mellettem, bement a szobájába. Még egy ideig álltam örömömben majd vége lett. Ekkor néztem a mellkasomra ,de semmi sérülés ! A szúró fájdalomra azt hittem megszúrt...Leültem és nem értettem semmit... 

Hiszem ,hogy az  Úr dicsősége aratott a nevének !Hiszem ,hogy az Úr irgalmának és hatalmának voltam tanúja! Az Úr győzelmet aratott öcsém felett !  Ezek után nem fogot rám  kést és kezdett megváltozni !

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Statisztika

Online: 1
Összes: 72406
Hónap: 563
Nap: 12