Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Öngyógyítás avagy gyógyulás spontán

Ritkán beszélek róla talán azért ,mert még friss, és óvatosságból még emlékezni sem akarok rá. Talán két hónapja beszélek róla múltidőben , bár tünetileg és érzelmileg már hét-nyolc hónapja "jól" vagyok. Depresszió , melyet csak lélek fájdalmának hívtam , nem betegségként gondoltam rá ,mert olyan megfoghatatlan volt számomra a jelenség.
Amikor tudatosult bennem ez a " lélek fájdalom" , hirtelen nem tudtam mihez kezdjek. Úgy éreztem ennél minden jobb!! Porrá zúzott teljesen, állapotom egyre rosszabb lett. . Elvesztettem mindent ,amit addig oly lelkiismeretesen és vidáman építgettem. Minden érték bennem tova tűnt ,szinte vágytam a teljes megsemmisülésre . Önmagam voltam a saját birám és büntettem magam csupán azért ,mert levegőt merek venni , élek.
Nem okokat kerestem ,melyek igazolták volna bennem kialakult fájdalmat és tetteim, hanem kiútat . Nem érdekelt "kiskoromban kövér voltam ",az érdekelt ,hogy most mi vagyok , mivé is lettem!! ( Ennek ellenére megkaptam a választ arra is ,hogy miért is kerültem a depi fogságába, persze már csak utólagosan) Kétségbeesve keresgéltem gyógymódokat rá , teljesen rágörcsöltem annyira ,hogy már csak a problémát láttam ,mely egyre csak nőtt és hatalmasodott felettem .Leuralt és kényszeredett cselekedetek rögzültek bennem , majd gondolkodni sem akartam!! Minek ,ha nincs kiút?! Feladtam! Három hónap napfénytelen magánzárkára "ítéltem magam" . Nem is mertem , tudtam arra gondolni ,hogy ezt "túlélhetem"..... ember maradhatok..
Majd történt valami... Láttam saját magam másokban, a visszajelzések szörnyűek voltak! Elkezdtem gondolkodni és figyeltem magam. Próbáltam képszerűen megjeleníteni magam előtt , megfoghatóvá tenni a megfoghatatlant .Rengeteg kérdés merült fel bennem ,melyekre kerestem a választ . Nem, az egekbe kiáltó igazságokat csak az én igazságom ,melyek pont szabottak voltak rám. Segített. Megláttam némi fényt az alagút végén! Ez még nem volt győzelem ,de reménnyel töltött fel! Volt miben megkapaszkodnom! Persze határozatlan voltam ,arra hajlottam amerre épp fújt a szél. Nem szilárdult meg bennem . Egyszer a mennyben éreztem magam, majd alábuktam a pokolba! Látszatra jobban lettem ami azt jelentette , hogy képes voltam palástolni mindezt a külvilág számára . Álarc!! Elhittem valós arc és nem álca !! Saját hazugságom "ÉN " hittem el!! Tehát kicsattanó formában éreztem magam! Azt hittem meggyógyultam!! Akkor döbbentem rá ,hogy csak hiszem ,hogy minden rendben, amikor elkezdtem kiírni magamból tapasztalataimat, kérdéseimet és a bennem megfogalmazódott válaszokat .Akkor szembesültem a bennem lévő "ellenállással" , mely meggátolta a gyógyulásom. Nem tetszett a "tükör" amibe bele kellett néznem!!
Az írogatást azért kezdtem el ,hogy másoknak segítsek , de nekem volt rá szükségem a gyógyulásban! ( Így utólag derült ki számomra) Hihetetlen odaszánást éreztem arra ,hogy kiírjam magamból mindazt ,ami összegyűlt ! Első időkben annyira belendültem ,hogy nehéz volt abbahagyni. Szinte a kimerültségig írtam. Felfokozott érzelmi és energia hatás alá kerültem! Ahogy haladtam éreztem ürül ki belőlem a "méreg" ! Egyre kevesebbet írtam.... Aztán a bennem kialakult ürességet kezdtem el feltölteni folyamatosan, tudatosan töltögetem most is!Smile Úgy két hónapja mondtam ki először teljes meggyőződéssel ,hogy meggyógyultam!! Nem csak győzelmet értem el ,hanem különleges nyereményekre is szert tettem az út folyamán. Pl: Önismeret , kitartás, határozottság és egy teljesen új látásmód!
Öngyógyítás ? Most visszagondolva a "nem tudatos öngyógyításnak" nevezném. Megérzéseimre hagyatkoztam csupán.... Nem én tettem ! Egyszerűen szabad kezet adtam a gyógyulásnak... csodának Smile
De most a vörösvérsejteken van a sor!! Sem az álombéli doki ,sem az írás nem szaporította meg a vörösvértesteim számát. Bár nem érzem ,hogy baj lenne ,de lehet tíz év múlva már nyögnék valamitől ,amit talán most tudnék megakadályozni Smile
Megpróbálkozom egy újabb óngyógyítással , de ezúttal "tudatosan" . Elképzelésem sincs arra ,hogy kezdjem el!! Big GrinBig Grin
Így elsőre a tömeges öngyógyítási hullámban látok fantáziát. Képzeletemben egy nagy energiamezőt hoz létre ,ami megnöveli a gyógyulás esélyeit!
Gyógyulásra fel!!!Smile  

 

 

Profilkép


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Statisztika

Online: 1
Összes: 47489
Hónap: 659
Nap: 65