Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lépésről lépésre! Tanuljunk újra járni és élni!

2010.07.21

A depiből nem egyszerű kitekinteni a valóságra és a csodás életre, mert a depiben az nincs jelen! Tedd meg kérlek ! -Nézz az életre , nézd a természetet csöndben, a virágok színes kavalkádját , érezd az arcodon a nap fényét, a szél gyengéd simogatását a víz tisztaságát, a föld életet adó termékenységét ! Csak csodáld nézd és ne gondolkozz , érezd és lásd , érzékeiddel fogd meg minden rezgését! Kép

Legyen ez a második lépés! Csöndesítsd le lelked ,hogy az amikor áradni kíván, rögtön érezd ! Engedd meg ,hogy áradjon és gyógyítson téged!

S ha már sikerült lecsendesedned , kezd el újra betölteni a csöndet egy kis zenével! Lehet régi bevált dallam kap majd a szárnyára és üdít , felfrissít téged! De az is lehet ,hogy teljesen új dallam fog mélyen beléd hatolni keresve lelked dallamát! Légy nyitott és add át magad a zene gyógyító erejének! Hidratáld lelked . Most egy picit te kényezteted a lelked! Hálás lesz érte!  Legyen ez a harmadik lépés az élet felé!!

És ,ha már krémezed a lelked frissítsd  fel a tested is! Új frizura , új külső!! Fontos ilyenkor ,hogy a változást mások is észrevegyék ,mert ez rád visszahat! Negyedik lépésként hass ki kellemesen a környezetedre, lepd meg őket magaddal!!

Elindultunk a változás és remélhetőleg a gyógyulás irányába. De jó!! Kérlek értékeld te is magad! Nézz most magadra ! Jó érzés? Jobb így ? Mi jár a gondolataidban? Merre nyíltál meg? Ötödik lépésként gondolatokban rakunk egy kis rendet. Ehhez elengedhetetlen a negatív gondolatok elűzése. Tudatosan irányítsd gondolataidat! Légy pozitív és derűsen szemléld a jelent, és reménnyel célok kitűzésével tekints a jövőre! Ne nagy távlatokban gondolkozz! Kezd a mai nappal és fejezd be a holnapival! Apró lépések ,de meglátod lépéseid egyre nagyobbak és határozottabbak lesznek!!

Hatodik lépésként az éjszakáid alvással töltsd ! Kérlek pihend ki magad az alvás nem céltalan semmittevés , hisz álmunkban az agyunk rögzíti a tanultakat, és megoldásokat keres miközben frissít !

Kép Vedd a kezedbe az életed irányítását ,amolyan élettervezést készíts .  Honnan hová tartasz , vágyaid céljaid mennyire elérhetőek számodra ?!

Kérlek ,még ne szárnyalj  ! Ráérsz még arra!  Csak azért kérlek erre ,hogy nehogy végletek ködébe szállj bele , az esetleges csalódás visszavessen .

Végül kezd el az új életed ! Élj !

Könyvek

 

 
 

 

Profilkép


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Statisztika

Online: 1
Összes: 51593
Hónap: 2243
Nap: 115