Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fájdalomnak rémísztő hangjai vannak

2010.04.30

Kép Még ,ha csöndben ülve veted át magad életeden egy szó nélkül, akkor is hallja az az ember aki rád néz!!! Iszonyatos kiáltást hall lelkedből, mely végig siklik  az Ő lelkén! Ilyenkor szeretne téged ordításra bírni, hogy tompítsa azt!!!

De vannak akik csapkodnak esetleg kiabálnak! Ezt a hangot sem szereti az az ember ,akinek Te fontos vagy. Veled együtt éli ezt meg , a Te szenvedéseid az Ő sebei lesznek. Ilyenkor lecsendesítene , s a szemedbe nézve hallgatna Veled! Ez a hallgatás a lélek számára megtelik értelmes gondolatokkal ,melyek felüdítenek !!!

-Persze ,mert nekik semmi sem jó!- kiáltasz fel...

Az igazság az ,hogy szeretteid  lelki szemmel  néznek rád, fontos vagy nekik ! Fura amit most mondok ,de Nekik az a jó ami Neked akkor boldogok , ha benned felüdülhetnek, ha Te kiragyogsz rájuk s Ők visszatükrözik  Rád! S azt ne feledd ,szeretteid törékenyek és sebezhetőek épp úgy ,mint Te!

S az a hang ,mely csak benned üvölt , mint farkas vonyítása őrületbe kergetve téged, és meg nem szűnő ,kínzó  gyötrelemként bolyong benned!Ezt más nem érzékeli csak Te és a lélek . Ez a rabság hangja , ahol már nincs szabadság a testednek, hisz fájdalom hangja ejtette rabul ,taszította a kétségbeesésbe! Azért írom ,hogy testednek , mert ha fájdalom ennyire szétszakít, akkor másra sem tudsz gondolni, kényszeredetten cselekszel.

Az előző két hang , egyik a lélek hangja a másik léleknek és a fizikai hang volt környezetednek! A harmadik az már szigetelt , lezárt a másik ember lelke és füle számára!!!! Ha a harmadik hangot hallod ,akkor már elvonultál a világtól. Magány !! Itt már a gondolataid és cselekedeteid egy cél felé tartanak.......a halál felé... Ezt most, nagyon nehéz volt kimondanom!

Az előző két hang Segélykiáltás volt , itt kérsz és el is fogadod a segítséget. A harmadiknál taszítod ,  sőt ellenszegülsz minden segítségnek.

 Életem során átestem valamennyi testi és lelki fájdalmon, ezek többnyire hanggal süvítettek ki belőlem, olykor hang nélkül fojtogatva, esetleg keserves sírással felszaggatva lelkem! Amikor elmúlik a fájdalom érzete , akkor vajon meg is szabadultunk kínzásainktól, vagy csak hozzászoktunk elfogadva azt? -Igen, mi emberek  képesek vagyunk elfogadni mindent csak ,hogy tenni ellene ne kelljen! Nem harcolunk akkor ,ha az fájdalommal jár! -Hoppá itt még egy fájdalom! Mi ez a fájdalom ,mely a fájdalom ellen harcol?- Milyen fura ez nekünk...Fájdalmat fájdalommal legyőzni ! Persze, hogy kerüljük ! Miért okoznánk még több kínt magunknak? ! Egyetlen egy fájdalom képes ,olyan hanggal kitörni,mely darabokra szaggat szét és porba hullsz. Ennek a hangja mennydörgésként hat rád, átjár teljesen ,minden porcikádat átvizsgálva, és minden fájdalmadat jól ismerve ! Ez a fájdalom az  Igazság fájdalma  és hangja a mennydörgés ! Csakis ,az igazság hangja képes legyőzni lelki fájdalmadat ,megszüntetni a kínzó hangokat. Pedig csak ennyit mond ,azt is kedvesen lágyan szólva, mint csodás muzsika:

Kép

 Életre születtél nem halálra !

Boldogságra születtél nem szenvedésre!

Neked mit mond? Kérlek írd le!

Könyvek

 
 

 

Profilkép


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Statisztika

Online: 2
Összes: 69246
Hónap: 912
Nap: 29